user_mobilelogo

UUTISIA

 

UUDET AUKIOLOAJAT

Ohessa uudet aukiolojat. Ne toki joustavat tarpeen mukaan, joten jos haluat tulla aikojen ulkopuolella, niin otathan yhteyttä. Etukäteisvaraus tietysti tarvitaan edelleen.

 

 

 

DRY NEEDLING PROFESSIONAL TASO

Dry Needling -koulutus on suoritettu. Meitä saman koulutuksen läpikäyneitä koulutettuja hierojia ei ole tällä hetkellä Suomessa kuin yhteensä 18.

 

Viimeisessä lähijaksossa saimme työkaluja mm. kasvon ja kaulan lihaksiin sekä sähkön käyttöön Dry Needlingin yhteydessä (ei kuitenkaan käytetä pään alueella...)

 

 

 

HINNASTO VUODELLE 2018

Hierontahinnat vuodelle 2018 on julkaistu.

 

Arkisin (maanantai - perjantai) kello 09:00 - 15:00 alkavat hieronnat ovat edelleen hieman edullisemmat kuin arki-illat & viikonloput. Arkihinnoista pääset nauttimaan myös iltaisin ja viikonloppuisin ostaessasi kolmen kerran sarjakortin.

 

Eläkeläiset saavat vuoden alusta 20% alennuksen kaikista hieronnoista.

 

>> Hinnasto vuodelle 2018

 

VARAUSKALENTERI AVATTU 2018 TOUKOKUUN LOPPUUN

Varauskalenteri on avattu ensi vuoden toukokuun loppuun asti

 

Käy blokkaamassa omat vakioaikasi hyvissä ajoin ennen kuin joku toinen ehtii ne varata.

 

>> Varaa hieronta

 

 

DRY NEEDLING ADVANCE 2

Taas yksi Dry Needling -kurssin moduuli takana ja saatu jälleen kerran hyviä uusia työkaluja. Tällä kertaa alaselkä, pakara ja alaraaja osastolle.

 

Sivuilleni lisätty nyt myös yleistietoa Dry Needling -hoidosta.

 

>>Lue lisää

 

VERISURE HÄLYTYSJÄRJESTELMÄ

31.5. toimitilaani asennettiin Verisuren hälytysjärjestelmä. Selvyyden vuoksi täten ilmoitan, että järjestelmään kuuluva tallentava kamera ei ole päällä toimitilani aukioloaikana eikä sitä ole asennettu hierontatilaan. Joten jatkossakin jokaisen yksityisyyden turva on taattu.

 

DRY NEEDLING -PAKKIIN UUSIA TYÖKALUJA

Taas on yksi DRY NEEDLING -kurssiosuus takana ja saatu hyviä uusia työkaluja esimerkiksi tenniskyynärpää- ja olkapäävaivoihin. Kurssi sisälsi em. asioiden lisäksi runsaasti uusia neulotuskohteita. Muistathan, että Dry Needling -hoito on paljon miellyttävämpää kuin samojen pisteiden hoitaminen sormin. 

 

 

HOMMAT JATKUVAT MURRON JÄLKEEN NORMAALISTI

Toimitilani joutui murron kohteeksi Vapun tienoilla eli torstai-illan ja tiistai-illan (27.4. - 2.5.) välisenä aikana. Mukaan lähti melkoisesti omaisuutta, mutta varastetut tavarat eivät vaikuta toimintoihin ainakaan suoranaisesti. Siis TERVETULOA edelleen hierontaan!

 

DRY NEEDLING PÄIVITYSTÄ

Toinen osio Dry Needling -koulutuksesta on takana ja olen kykeneväinen hoitamaan akupunktioneuloilla triggerpisteitä nyt myös alaselän, pakaroiden ja alaraajojen vaivoissa.

Koulutus oli taas huippulaatua ja itse sain neuloista kolmen päivän tehokurssin jälkeen helpotusta omiin vaivoihini. Eli jos et pode neulakammoa, niin suosittelen lämpimästi!

 

TRIGGERPISTEHOITOA AKUPUNKTIONEULALLA

Osallistun ensimmäiseen Suomessa koulutetuille hierojille tarkoitettuun Dry Needling -koulutukseen. Yksi osio on takana ja oppeja niskahartiaseudun ongelmiin saatu. Tervetuloa kokeilemaan!