user_mobilelogo

HIERONNAT

Klassinen hieronta
Klassinen hieronta on erilaisista otteista (sivelyt, puristelut, täristelyt, hankaukset, taputukset ja ravistelu) muodostuva yksilöllinen kokonaisuus, jossa asiakkaan kunto ja elämäntilanne otetaan huomioon.

>> Lue lisää

 

Urheiluhieronta
Urheiluhieronnan perustana on klassisen hieronnan menetelmät, joita sovelletaan urheilijan harjoittelua ja kilpailemista tukevalla tavalla. Urheiluhieronnassa käytetään myös omia erikoistekniikoita.

>> Lue lisää

 

Triggerpistehieronta

Myofaskiaalinen (eli triggerpisteiden aiheuttama) kipu on jatkuvaa ja syvää. Se on yleensä jomottavaa ja vähän epämääräistä - sitä voi olla vaikea paikallistaa, mutta se ei kuitenkaan yleensä ole kovaa.

>> Lue lisää

 

Kuumakivihieronta

Kuumat kivet (50-55 astetta) tehostavat klassista hierontaa, sillä lämmön vaikutuksesta hieronnan teho ulottuu kudoksessa jopa 3cm syvyyteen. Hieronta tuntuu miellyttävän pehmeältä ja kivuttomalta, mutta vaikutukset ovat käsin tehtävää syväkudoshierontaa tehokkaammat.

>> Lue lisää

 

Dry Needling

Dry Needling tarkoittaa triggerpisteiden hoitoa akupunktioneuloilla ja siinä hoito kohdistuu suoraan yksittäisiin triggerpisteisiin.

>> Lue lisää