user_mobilelogo

UUTISIA

 

UUSI MAKSUTAPA HIERONTAAN

Käytössäsi on nyt uusi maksutapa ePassi!

 

 

 

MUTJUTINTA TAAS SAATAVILLA

Kätevä taskukäyttöinen kalvohierontaväline nyt myynnissä verkkokaupassani.

 

Lue lisää tästä ja osta omasi

 

 

 

TRIGGERPISTELAASTARIT TAAS SAATAVILLA

Kysytyt triggerpistelaastarit taas saatavilla Hieronta Markun verkkokaupasta.

 

Osta ennen kuin on liian myöhäistä: https://hierontamarkku.fi/akupunktio-triggerpistelaastarit

 

 

UUDET AUKIOLOAJAT

Aukioloajat ensi vuodelle (alkaen 7.1.) löytyvät alta. Myös myynti avattu huhtikuun loppuun.

 

 

 

 

MUUTOKSIA PERUUTUSEHTOIHIN

21.2. 2019 alkaen peruutus on tehtävä netin kautta viimeistään 24 tuntia ennen varattua aikaa. 

cancellation

 

PURENTALIHASTEN HIERONTA

Puretko yöllä hampaita? Jos kärsit useasti päänsäryistä, korva- kasvo- tai leukasäryistä tai korvien soimisesta (tinnitus), syy saattaa olla purentalihaksissa tai leukanivelessä. Myös aamuisin tuntuva leukojen väsymys ja niskan jäykkyys saattaa olla oire purentalihasten kireydestä.

 

>> Lue lisää

 

 

KAUPPA AVATTU

Hieronta Markun kauppa on avattu. Kaupasta löydät muutamia korkealaatuisia itsehoidollisia tuotteita. Maksutapoina korttimaksut (Stripe ja PayPal) sekä maksu pankkitilille. Voit halutessasi maksaa myös Mobile Payn kautta.

 

>> Katso tästä lisää

 

MOBIILIVARAUS

Mobiilivaraussivua on päivitetty ja se näyttää puhelimellasi kuvan kaltaiselta. Suurin muutos edelliseen on, että valitset kalenterista tai nuolinäppäimillä päivän ja varsinkin se, että kellonaika näytetään vasemmalla ylhäältä alas.

 

Valitset samalla tavalla palvelun hierontavalikosta ja klikkaat haluamaasi alkamisaikaa (vihreä vapaa). Ja loppuhan menee ihan vanhan mallin mukaan.

 

SUOJATTU YHTEYS

Olen päivittänyt kotisivuni https -muotoon eli suojattuun yhteyteen. Jatkossa kaikki kirjoittamasi tiedot sivuillani (esim. ajanvarauksen tai asiakastietolomakkeen täyttämisen yhteydessä) salataan ennen lähettämistä. Linkki kuva

 

Muutos ei vaikuta muutenkuin sinulle, joka teet mieluummin varauksesi älypuhelimen kautta. Klikkaa silloin varaussivulla löytyvää Oletko varaamassa älypuhelimella? Klikkaa tästä -linkkiä. Toki muutkin siitä saa klikata ja varata sen kautta - sivun ulkoasu on vain vähän eri, mutta sisältö sama.

 

DRY NEEDLING PROFESSIONAL TASO

Dry Needling -koulutus on suoritettu. Meitä saman koulutuksen läpikäyneitä koulutettuja hierojia ei ole tällä hetkellä Suomessa kuin yhteensä 18.

 

Viimeisessä lähijaksossa saimme työkaluja mm. kasvon ja kaulan lihaksiin sekä sähkön käyttöön Dry Needlingin yhteydessä (ei kuitenkaan käytetä pään alueella...)

 

 

 

DRY NEEDLING ADVANCE 2

Taas yksi Dry Needling -kurssin moduuli takana ja saatu jälleen kerran hyviä uusia työkaluja. Tällä kertaa alaselkä, pakara ja alaraaja osastolle.

 

Sivuilleni lisätty nyt myös yleistietoa Dry Needling -hoidosta.

 

>>Lue lisää

 

VERISURE HÄLYTYSJÄRJESTELMÄ

31.5. toimitilaani asennettiin Verisuren hälytysjärjestelmä. Selvyyden vuoksi täten ilmoitan, että järjestelmään kuuluva tallentava kamera ei ole päällä toimitilani aukioloaikana eikä sitä ole asennettu hierontatilaan. Joten jatkossakin jokaisen yksityisyyden turva on taattu.

 

DRY NEEDLING -PAKKIIN UUSIA TYÖKALUJA

Taas on yksi DRY NEEDLING -kurssiosuus takana ja saatu hyviä uusia työkaluja esimerkiksi tenniskyynärpää- ja olkapäävaivoihin. Kurssi sisälsi em. asioiden lisäksi runsaasti uusia neulotuskohteita. Muistathan, että Dry Needling -hoito on paljon miellyttävämpää kuin samojen pisteiden hoitaminen sormin. 

 

 

HOMMAT JATKUVAT MURRON JÄLKEEN NORMAALISTI

Toimitilani joutui murron kohteeksi Vapun tienoilla eli torstai-illan ja tiistai-illan (27.4. - 2.5.) välisenä aikana. Mukaan lähti melkoisesti omaisuutta, mutta varastetut tavarat eivät vaikuta toimintoihin ainakaan suoranaisesti. Siis TERVETULOA edelleen hierontaan!

 

DRY NEEDLING PÄIVITYSTÄ

Toinen osio Dry Needling -koulutuksesta on takana ja olen kykeneväinen hoitamaan akupunktioneuloilla triggerpisteitä nyt myös alaselän, pakaroiden ja alaraajojen vaivoissa.

Koulutus oli taas huippulaatua ja itse sain neuloista kolmen päivän tehokurssin jälkeen helpotusta omiin vaivoihini. Eli jos et pode neulakammoa, niin suosittelen lämpimästi!

 

TRIGGERPISTEHOITOA AKUPUNKTIONEULALLA

Osallistun ensimmäiseen Suomessa koulutetuille hierojille tarkoitettuun Dry Needling -koulutukseen. Yksi osio on takana ja oppeja niskahartiaseudun ongelmiin saatu. Tervetuloa kokeilemaan!