user_mobilelogo

UUTISIA

 

AUKIOLOAJOISTA

Viikon 41 olen poissa koko viikon (voidaan kutsua myös lomaksi), jonka jälkeen aukiolot jatkuvat epäsäännöllisin säännöllisinä. 

 

Voimassa. olevat aukioloajat löydät parhaiten varauskalenterista.

 

>>Varauskalenteriin

 

 

 

 

UUSI MAKSUTAPA HIERONTAAN

Käytössäsi on nyt uusi maksutapa ePassi!

 

 

 

MUTJUTINTA TAAS SAATAVILLA

Kätevä taskukäyttöinen kalvohierontaväline nyt myynnissä verkkokaupassani.

 

Lue lisää tästä ja osta omasi

 

 

 

TRIGGERPISTELAASTARIT TAAS SAATAVILLA

Kysytyt triggerpistelaastarit taas saatavilla Hieronta Markun verkkokaupasta.

 

Osta ennen kuin on liian myöhäistä: https://hierontamarkku.fi/akupunktio-triggerpistelaastarit

 

 

MUUTOKSIA PERUUTUSEHTOIHIN

21.2. 2020 alkaen peruutus on tehtävä netin kautta viimeistään 24 tuntia ennen varattua aikaa. 

cancellation

 

PURENTALIHASTEN HIERONTA

Puretko yöllä hampaita? Jos kärsit useasti päänsäryistä, korva- kasvo- tai leukasäryistä tai korvien soimisesta (tinnitus), syy saattaa olla purentalihaksissa tai leukanivelessä. Myös aamuisin tuntuva leukojen väsymys ja niskan jäykkyys saattaa olla oire purentalihasten kireydestä.

 

>> Lue lisää

 

 

KAUPPA AVATTU

Hieronta Markun kauppa on avattu. Kaupasta löydät muutamia korkealaatuisia itsehoidollisia tuotteita. Maksutapoina korttimaksut (Stripe ja PayPal) sekä maksu pankkitilille. Voit halutessasi maksaa myös Mobile Payn kautta.

 

>> Katso tästä lisää

 

MOBIILIVARAUS

Mobiilivaraussivua on päivitetty ja se näyttää puhelimellasi kuvan kaltaiselta. Suurin muutos edelliseen on, että valitset kalenterista tai nuolinäppäimillä päivän ja varsinkin se, että kellonaika näytetään vasemmalla ylhäältä alas.

 

Valitset samalla tavalla palvelun hierontavalikosta ja klikkaat haluamaasi alkamisaikaa (vihreä vapaa). Ja loppuhan menee ihan vanhan mallin mukaan.

 

SUOJATTU YHTEYS

Olen päivittänyt kotisivuni https -muotoon eli suojattuun yhteyteen. Jatkossa kaikki kirjoittamasi tiedot sivuillani (esim. ajanvarauksen tai asiakastietolomakkeen täyttämisen yhteydessä) salataan ennen lähettämistä. Linkki kuva

 

Muutos ei vaikuta muutenkuin sinulle, joka teet mieluummin varauksesi älypuhelimen kautta. Klikkaa silloin varaussivulla löytyvää Oletko varaamassa älypuhelimella? Klikkaa tästä -linkkiä. Toki muutkin siitä saa klikata ja varata sen kautta - sivun ulkoasu on vain vähän eri, mutta sisältö sama.

 

DRY NEEDLING PROFESSIONAL TASO

Dry Needling -koulutus on suoritettu. Meitä saman koulutuksen läpikäyneitä koulutettuja hierojia ei ole tällä hetkellä Suomessa kuin yhteensä 18.

 

Viimeisessä lähijaksossa saimme työkaluja mm. kasvon ja kaulan lihaksiin sekä sähkön käyttöön Dry Needlingin yhteydessä (ei kuitenkaan käytetä pään alueella...)