user_mobilelogo

KAUPPA

Akupunktio- / Triggerpistelaastarit 120 kpl


Hinta: 20


Lukumäärä (3 jäljellä):

Akupunktio- / Triggerpistelaastarit ovat oiva itsehoitomenetelmä pinnallisiin (niska, kaula, käsivarret, lapa etc.) triggerpisteisiin. Pakkaus sisältää 120 kpl ihonvärisiä 3,2 cm halkaisijaltaan olevia laastareita. 


Lisätietoa laastareista ja niiden käyttämisestä:

Mikä on akupunktio- / triggerpistelaastari ja mihin sitä käytetään?
Laastari on valmistettu polyesteristä ja polyuretaanista, joka on ihon puolella hengittävä, ihoystävällinen, hypoallergeeninen akryyliliimalla varustettu laastari. Se ei sisällä mitään ylimääräisiä ainesosia eikä lääkkeitä. Laastarin perusominaisuudet (paksuus, paino, joustavuus) ovat samanlainen kuin ihmisen iho. Hoito perustuu aasialaiseen lääketieteen akupunktioon. Teho on parhaimillaan 3 - 5 vuorokauden kuluttua laastarin laittamisesta. Pidä laastaria samassa kohdassa maksimissaan yhden viikon.

Mitä sinun täytyy huomioida, kun käytät laastaria?
Ihon on oltava kuiva ja rasvaton, myös karvat on hyvä poistaa. Jos saat kutinaa, rakkuloita tai ihon punoitusta / muita allergisia reaktioita, poista laastari heti. Laastareita ei saa käyttää, jos sinulla on haavautumia, ärtynyt tai yliherkkä iho. Iho on puhdistettava välittömästi laastarin poistamisen jälkeen. Poista laastari viimeistään viikon päästä sen laittamisesta. Huomioithan, että laastaria tulee käyttää vain liitännäistoimenpiteenä. Se ei korvaa täysimittaista hoitoa (lääkärin tutkimusta / hoitoa).

Milloin ei saa käyttää laastaria?

  • kasvaimet
  • akuutti tulehdus (esim. ruusu)
  • tuore laskimotukos
  • laskimon tukkotulehdus
  • allerginen reaktio
  • vaikea sydämen vajaatoiminta

Miten laastari laitetaan?
Etsi kipeä kohta nivelissä tai lihaksissa (trigger- / akupunktiopiste), irrota laastari ja liimaa se kipeään kohtaan. Hiero laastaria vähän ihoa vastaan, jotta liima aktivoituu paremmin ja laastari pysyy kauemmin.

Käyttö
Laastaria voit käyttää urheilussa, työssä, vapaa-ajalla etc. Voit myös käydä normaalisti suihkussa. Saunassa laastari saattaa irrota.

Mitkä haittavaikutukset ovat mahdollisia?
Allergiset reaktiot on mahdollisia vain hyvin harvoissa tapauksissa. Joskus laastari alkoholin käytön tai tupakoinnin yhteydessä saattaa aiheuttaa huonovointisuutta. Poista laastari, jos et voi 100% hyvin laastarin laiton jälkeen.

Miten laastareita säilytetään?
Vaikka lapsiakin voidaan hoitaa laastareilla, pidä ne kuitenkin poissa lasten ulottuvilta. Säilytys pois suorasta auringonvalosta normaalissa huoneen lämpötilassa.