user_mobilelogo

KAUPPA

 

Toimitusehdot

Maksutavat

Hieronta Markun verkkokaupassa ovat käytössä korttimaksut (PayPal) sekä ennakkomaksu pankkitilille. Voit maksaa myös halutessasi Mobile Payn kautta.

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostiisi. Jollet sitä saa, niin tarkastathan myös roskapostikansiosi.

Toimitustavat

Hieronta Markun verkkokauppa käyttää lähetysten toimittamiseen Posti Oy:n palveluita. Toimitustapa valikoituu tuotteiden koon ja painon mukaan. Toimitamme lähetyksiä vain Suomeen.

Hinnat

Voimassa oleva hinta on ilmoitettu verkkokaupassani. Hinnat on merkitty euroissa. Hieronta Markun verkkokauppa pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin. 

Toimituskulut

Lähetyskulut kaikkialle Suomeen ovat 4,9 euroa. Yli 50 euron tilaukset ilman postikuluja.

Myyntialue

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan vain Suomeen.

Henkilötietojen säilyttäminen

Kaikki tilaukseen liittyvät henkilö- ja osoitetiedot poistetaan tilauksen toimittamisen jälkeen.

Toimitusaika

Tilaukset pyritään toimittamaan postiin jo tilauspäivänä, kuitenkin viimeistään kahden arkipäivän kuluessa tilauksesta. Jos jokin tilaamasi tuote on loppunut, ilmoitamme siitä sinulle mahdollisimman pian. Lähetämme halutessasi koko tilauksen heti puuttuvan tuotteen saatuamme. Tilaukset pyritään toimittamaan täydellisinä. Mikäli jokin tuote on pidempiaikaisesti loppu emmekä pysty saamaan sitä kohtuullisen ajan kuluessa, tilaus voidaan toimittaa osissa.

Reklamaatio ja viallinen tuote

Mikäli ostajalle toimitetaan väärä tuote tai tuote on vaurioitunut, asiakkaan on ilmoitettava tästä myyjälle mahdollisimman pian. Tuotteen voi palauttaa reklamaation jälkeen annettujen ohjeiden mukaisesti. Uusi tuote postitetaan asiakkaalle mahdollisimman pian.

Vaihto- ja palautusoikeus (peruuttamisoikeus)

Kaikilla tuotteilla on täysi 14 päivän palautusoikeus. Palautusoikeuden määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun tilattu tuote on vastaanotettu. Peruuttamisoikeuden määräajan noudattamiseksi riittää, että asiakas lähettää ilmoituksen peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä. Palautus on tehtävä viipymättä.

Mikäli tilaus palautetaan kokonaan hyvitetään myös postimaksu (4,90€). Mikäli asiakas on tilannut tuotteita niin että toimituskulu on ollut hänelle ilmainen (yli 50 euron tilauksissa), jonka jälkeen asiakas palauttaa osan tuotteista niin, että tilauksen arvo alenee alle ilmaisen toimituksen rajan, on Hieronta Markun -verkkokaupalla oikeus periä takaisin postikulu (4,9 eur), eli Hieronta Markku palauttaa asiakkaalleen takaisin palautetun tuotteen hinnan postikulut vähennettyinä. Tämä siis ainoastaan mikäli tilauksen arvo palautuksen jälkeen on jäänyt alle ilmaisen toimituksen rajan.

Peruuttamisoikeuden vaikutukset

Tilauksen peruutuksissa ja palautuksissa Hieronta Markun verkkokauppa palauttaa kaikki asiakkaalta saadut suoritukset viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 30 päivän kuluttua palautuksen vastaanottamisesta. Maksunpalautus suoritetaan asiakkaalle pankkitilille ellei myyjän ja asiakkaan välillä ole toisin sovittu. Asiakkaalle ei aiheudu maksunpalautuksesta erillisiä kustannuksia. Hieronta Markun verkkokauppa voi pidättäytyä maksujen palautuksesta, kunnes palautettava tavara on vastaanotettu tai asiakas on osoittanut lähettäneensä tavaran takaisin.

Asiakkaan on lähetettävä tavarat takaisin viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos asiakas lähettää tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä.

Palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäisessä pakkauksessaan, alkuperäisessä kunnossa. Palautettava tuote ei saa olla olennaisesti muuttunut. Palautuksen mukana tulee olla kaikki osat, varusteet ja mahdolliset lisävarusteet. Mikäli tuotetta on käytetty tai sitä on käsitelty huolimattomasti, vastaa asiakas tuotteen arvon alentumisesta sen täyteen arvoon saakka.

Noutamatta jätetty tilaus

Huom! Noutamaton lähetys ei ole sama asia kuin tuotteen palautus.

Mikäli asiakas jättää noutamatta postista tilaamansa tuotteet, peritään häneltä lähetyksen palauduttua takaisin Hieronta Markulle 20,00€ toimitus- ja käsittelymaksua. Maksu vastaa suuruudeltaan palautuksen, toimituksen ja käsittelyn todellisia kustannuksia. Asiakkaalle hyvitetään siten tilauksen arvo vähennettynä toimitus- ja käsittelymaksulla (20,00€). 

Palautukset

Kaikista palautuksista on sovittava myyjän kanssa etukäteen. 

Hieronta Markku / Markku Vahtokari
Kuninkaantammenkierto 4 C 52
00430 Helsinki

Muista säilyttää saamasi kuitti palautuksesta.