KLASSINEN HIERONTA


Klassinen hieronta on erilaisista otteista (sivelyt, puristelut, täristelyt, hankaukset, taputukset ja ravistelu) muodostuva yksilöllinen kokonaisuus, jossa asiakkaan kunto ja elämäntilanne otetaan huomioon. Vaikka hierontaotteet kohdistuvat kudoksiin, vaikuttaa hieronta ihmiseen aina myös kokonaisvaltaisesti - kosketus, fyysinen konkreettinen hoitaminen ja hierojan läsnäolo vaikuttaa hoitotulokseen merkittävästi.

Klassinen hieronta sopii lähes kaikille sukupuolesta, iästä, ammatista, kunnosta riippumatta, mutta on kuitenkin tärkeä tiedostaa muutamia asioita milloin klassista hierontaa ei ole hyvä vastaanottaa.


Hieronta 25 minuuttia sopii mainiosti niska-hartiaseudun hierontaan sinulle, jolla on tarvetta vain ylläpitävään hierontaan. Jos tunnet lihaksissasi kipu- tai jumitiloja, suosittelen pidempää hierontaa. Kotikäyntien yhteydessä 25 minuutin hieronta on varattavissa vain kahdelle.

Hieronta 50 minuuttia on oivallinen sinulle, jolla on ongelmia selässä ja hartiaseudulla. 50 minuutissa ehdin paneutua ongelmakohtiin mainosti. Ajallisesti hieronta sopii myös mainiosti jalkojen hierontaan sekä takaa että edestä.

Hieronta 75 minuuttia on tarkoitettu sinulle, joka haluat esimerkiksi selkä-hartia hieronnan lisäksi esimerkiksi jalkojen tai käsien hieronnan.

Hieronta 100 minuuttia on oikea valinta sinulle, joka haluat kokovartalon hieronnan. Hieronnassa käydään läpi pakarat, alaselkä, niskahartiaseutu, kädet sekä jalat. Voit myös itse valita halutessasi alueet, joita hierotaan.


Klassinen hieronta auttaa muun muassa:
lihaskireyksiin, tukkoisiin lihaksiin, aineenvaihdunta paranee, vähentää turvotusta, lisää nivelten liikkuvuutta, lievittää kipua, traumat (akuutin vaiheen jälkeen), arpi- ja sidekudosmuodostumat, ruuansulatushäiriöt, rentouttaa sekä fyysisesti että psyykkisesti,lievittää ahdistusta ja rauhoittaa,myös virkistää,vähentää stressiä, auttaa liikkujaa lihashuollossa.